Харчові технології

 

- 6.051701 – «Харчові технології»

 

ОКР «бакалавр» - технолог з зберігання, консервування та переробки продукції тваринництва»

 

ОКР «бакалавр» - 4 роки

ОКР «бакалавр» скорочений термін – 2 роки

 

- Оратівський р-н, ТОВ «Оратівм'ясо»

- м.Баранівка, ТОВ «Баранівський молокозавод»

- м.Біла Церква, ПАТ «ЖЛК-Україна»

- м. Богуслав, ПрАТ «Богуславський маслозавод»

- м.Тараща, ТОВ «Тараща-молоко»

- м.Біла Церква, ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»

- Катеринопільський р-н, с.Мокра Калигірка, ТОВ «Сиророб»

- м.Тростянець, ПАТ «Тростянецький м’ясокомбінат»

- м.Тульчин, філія ТОВ «Терра Фуд»

- м.Козятин, ПАТ «Козятинський м’ясокомбінат»

- м.Звенигородка  ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат»

- м.Іллінці, ТОВ «Люстдорф»

- м.Гайсин, ТОВ «Гайсинський молокозавод»

- м.Біла Церква, ФОП «Маршалок В.А.»

 

- майстер з виробництва молочних продуктів;

- майстер з виробництва м'ясних продуктів;

- технолог з виробництва молочних продуктів;

- технолог з виробництва м'ясних продуктів;

- начальник зміни;

- лаборант м'ясної та молочної лабораторії.